miercuri, 30 ianuarie 2013

Manichiura :*

 Bunaa ...Am reveniit ;*
Am cautat cîte ceva despre manichiura pe internet .
Nici habar nu aveam ca acest hobby dateaza de 5000 de ani :0 .
Cred ca toţi ştiu că cea mai renumita e cea franţuzeasca .
Din latina înseamna mani-mîini si cure-ingrijire adica îngrijirea mîinilor . 
Dar scopul meu iniţial nu a fost de a va povesti istoria acestora , ci de a vă arăta cîteva metode .

1* Stiu ca manichiura de craciun nu deja aşa actuala , dar ideia îmi place mult şi aşa ca mi-am zis s-o public şi pe aceasta .Cred ca nu necesita explicaţii .




2*Manichiura Vellvet -pentru ea aveti nevoie de velvet .Eu mi-am luat de pe aliexpress si pot spune ca nu e foarte scump .Puteţi să-l găsiţi şi în magazine , dar eu cel putin nu am vazut .(nici nu am căutat =) Devin pufoase şi mooi .


3*Manichiura cu caviar - nu e asa superficial cum suna . "Caviarul" reprezinta defapt niste bilute simple. Puteţi umple unghia , dar puteti doar să le repartizati uniform .Mie nu îmi prea place cînd sunt în volum dar multor altor persoane le place . De acestea la fel puteţi găsi pe aliexpress . 




Sunt si multe allte idei interesante acest subiect va avea si partea 2 ,3 dar peste ceva timp . Voua care va place .
:*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :* :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*   :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :* :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*  :*
  :*
  






duminică, 20 ianuarie 2013

5 rochii stil office sub 50 lei

Buna :)
Ca tot temperaturile cresc dar si primavara putin cate putin se apropie mi-am zis sa fac o postare cu rochii sub 50 lei still ofice .


1.Acesta rochie este de pe miniprix si o puteti gasi aici  la pretul de 39 lei .Mi se pare destul de frumoasa , dar posibil ar fi mai bine cu o curelusa subtire neagra .


2.Este pentru primavara devreme , adica desigur cand este ceva mai frig , eu am una asemanatoare , doar ca nu e de pe miniprix si era de la Redoute .Nu stiu despre asta dar pred ca este la fel de placuta la atingere .O putesti gasi aici la pretul de 49 lei .




3.Acesta are efetul de a antinde si de a slabi (daca asa se spune :) ) corpul . Mi se pare destul de ok . O puteti gasi aici la pretul de 49 lei .



4.Acesta cred ca e pentru primavara tarzie , si nu sunt sigura ca se potriveste stilului ofice , dar orcum an unele zile de vara cred ca e ok .O puteti gasi aici la pretul de 42 lei .



5.Nu pot spune ca e super frumoasa dar am hotarat sa pun pentru mai multe gusturi . O puteti gasi aici la pretul de 42 lei .



Eu nu sunt super super ancantata de aproape nici una din rochiile de mai sus , mi se par pur si simplu dragute , dar acelea care vroiam sa le arat s-au terminat si nu mai sunt pe sait dupa marea reducere .Voua care va plac si ce impresie aveti de pe miniprix? :) :*



sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Crema potrivita pentru tenul sensibil


Eu stiiu multi oameni care pe timp de iarna au nevoie de o crema hidratanta sau pur si simplu protectoare ,insa din cauza tenului supra sensibil nu pot gasi solutia potrivita .Am sa arat cateva produse care va ajuta an acest caz :


  1. Crema pentru copii - pretul lor nu este suuper mare , se gasesc la farmacii , magazine cu cosmetice sau supermarkete .Ea este potrivita deoarece ele mereu sunt hidratante testate dermatologic si antialergice .Deci eu cred ca pe timpul iernii sau atunci cand avem nevoie de ce sa nu le folosim . Majoritatea au o formula usurica si cu miros modest .
  2. Produsele farmaceutice - multe dintre produsele farmaceutice sunt testate dermatologic .Eu recomand produsele de la Elmiplant deoarece din cate am avut eu nici unul nu m-a dezamagit . Cu toate ca si la firme gen Avon Oriflame pot fi antalnite produse sub semnul "testat dermatologic" nu am avut niciodata ancredere an ele .
  3. Produsele recomandate de multi bloggeri - eu anainte sa cumpar un produs mereu anainte de a-l cumpara ma uit pe bloguri sau pe youtube la haulurile facute acestui produs . Daca toti al lauda de ce sa nu ancercam .

Voi ce solutie folositi :*
Enjoy )

vineri, 11 ianuarie 2013

4 Produse naturiste

1. An locul scrubului putem folosi faina de popusoi . Nu are un pret mare , in schimb efectul este cam acelasi ca al scruburilor . Pentru a putea s-o "rostogolim" pe fata trebuie sa fie pielea umeda .Eu am incercat de multe ori si sunt multumita :D



2.Extractul de galbenele pentru tratarea cosurilor.Este testata de mine si intr-o saptamana am scapat de toate , are petul de cam 3 lei  an sus deepinde de producator. La orce organizm reactioneaza diferit , adica la unii se trateaza mai repede la altii mai ancet , dar pot sa spun ca cate cazuri stiu eu la nimeni nu a usat pielea..



3.An toate cremele hidratante , care catifeleaza , inmoaie etc se antalneste an componenta glicerina .Luata de la farmacie sau plafar are acelasi efect , pretul ansa radical mai mic.Nu este o substanta tare uleioasa .Cred ca merita incercat pe maini , picioare .Nu cred ca se potiveste pentru fata ca sa nu devii reflector de lumini deoarece cum am spus mai devreme este putin uleioasa .


4.An foarte multe produse Avon am observat prezenta uleiului de argan (sampun , balsam , crema de fata etc) asa ca mi-am zis sa ancerc sa cumpar uleiul de argan aparte .Stiu ca se recomanda sa faci masaj cu el sar am sa ancerc si alte metode .


Acestea au fost , peste ceva timp am sa pun si partea a 2-a ? Va place subiectul? :*



miercuri, 9 ianuarie 2013

Setul de bijuterii Enamel Elegance

Mi-am cumparat acest set cu ceva campanii an urma dar acum am hotarat sa-l arat :*
Asa arata an brosura

An realitate arata asa :


Este format din inel , colier , cercei . Era disponibila si bratara ,dar eu nu am cumparat-o .Acest set este al mamei mele si ei cel putin ai place , si mie ami place , dar cred totusi ca este pentru femeile 30+ . Calitatea parca e buna .Eu ma asteptam sa fie ceva mai mici .In brosura 15 era la pretul de 69 lei , iar setul format din bratara si inel 49 . :*

luni, 7 ianuarie 2013

Merilyn Monroe

Ce impresie aveti despre Norma Jean Mortersen ? Cu siguranta nu stiati ca acesta este adevaratul nume al renumitei Merilyn Monroe .Ea nu a devenit renumita datorita vitei nobile sau a starii financiare stralucite , ci datorica carizmei sale .
In cel de-al doilea razboi mondial sotul ei nu ai era alaturi fiind luptator .An acelasi timp ea lucra la fabrica care lucra cu avioanele de razboi . Un fotograf pe nume David Conover facea fotografii la acea fabrica pentru un articol din revista Yank si a observat frumusetea Normei si i-a organizat colaborarea cu agentia de modelling The Blue Book .De atunci s-au prins primele radacini ale arierei sale de succes , tot mai des avea fotosesii si peste o suta de reviste o aveau pe prima pagina.Succesul a continuat cand a plecat la castingul companiei de filmari 20th century Fox datorita cautatorului de talente Ben Lyon .A fost acceptata pentru 6 luni  .Salariul de 75 $ (300 pe acum ) era socotit ca norma . Atunci ea a preluat prenumele de Marilyn de la vestita Marilyn Miller , iar  numele Monroe de la numele de fata al mamei sale . Astfel de la varsta de 20 de ani devine oficial Merilyn Monroe .Cu toate ca si-a schimbat numele si era plina de frumusete nu i s-a oferit nici un rol in toate aceste 6 luni.Dupa reinoirea contractului ea a primit rolul secundar in 2 filme , dar nu a avut succes si a fost data afara .Ea a revenit la Modelling .Nu peste mult timp se incepe colaborarea cu Columbia Pictures .A primit un rol intr-un musical , insa filmul nu a devenit renumit si Merilyn iarasi a fost data afara. A incercat si la alte companii de filmari ansa iarasi cu esec.Pana la urma primeste un rol secundar in niste filme si deodata devine centrul atentiei  primind mai multe scrisori ca cele mai mari celebritati .Rolul principal an Don`t Bother To Knock are cea mai mare influenta in cariera sa , ea avea rolul unei babysitter care dupa un timp plin de furie ataca fetita care o avea an grija .Aceasta dupa cuvintele ei era una din cele mai favorite filmari. Au mai urmat multe filme an care avea rolul principal.

Ea a fost casatorita de trei ori.
1.James Dougherty 
Ei s-au casatorit cand Marilyn avea 16 ani . Din spusele ei s-au divortat doar pentru ca campania de fimlari Fox a obligat-o , el i-a inventat numele .Ea spera mereu din nou sa fie ampreuna insa visul de a deveni celebra ai desparteau .
2.Joe DiMaggio 
Joe era un star al bassebolului .Motivul divortului era brutalitatea sotului . Responsabilul de machiaj spunea ca ca mai putin de un an de la casatorie avea vanatai pe brate .
3.Arthur Miller 
La 5 ani de cunostinta ei si-au oficializat casatoria .Ea si-a schimbat religia doar de dragul sotului ei . La catva timp Merilyn afla ca este ansarcinata ,din cauza  unei boli de care suferea sarcina s-a antrerupt .Motivul despartirei a fost relatiile lui Arthur cu fotogafa Inge Morath cu care mai tarziu s-au casatorit .


Ea nu este cumirul meu cu toate ca uneori e un motiv de inspiratie . Voi ce "relatii "aveti cu Merilyn ? 
:) Scuzati pentru postare lunga , ma voi stradui sa postez si cate ceva mai folositor :* 



duminică, 6 ianuarie 2013

Actorul Macaulay Culkin din "Singur acasa"


Poate pentru multi din voi nu este deloc un secret dar Macaulay era la un pas de moarte din cauza dependentei de droduri. In jurul anilor 90 era cel mai bine platit copil si cel mai popular.Avand atati bani a avut posibilitatea sa-si cumpere droguri care cu timpul dintr-un copilas frumos l-au transformat intr-o ciudatenie . Acum el cu toate ca are cevapeste 30 de ani arata ca la 70 .Dovada este si fotografia de mai sus. Dupa cum spun unele ziare americane vroia sa se sinucida . Sunt sigura ca poate stiati , dar in aceasta perioada cand toti se uita la "Singur acasa " mi se pare potrivita postarea.


sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Filmul "Hachiko"



Filmul "Hachiko"
Este filmul meu preferat si cred ca nu exista nici un om care sa ramina indiferent .Are foarte multe premii si sunt sigura ca multi din voi l-ati vizionat deja . Cu toate ca m-am uitat de 3 ori niciodata nu sa antamplat sa nu plang :( .Atinge la inima chiar si pe cei mai brutali oameni .Pentru mine mereu va ramane Nr 1.Poate fi vizionat pe acest link .

Subiect:
Este despre un caine care a fost gasit de un profesor de la o universitate . El deodata la indragit nu si familia sa deoarece domnul aproape uita de familie stand toata ziua cu Hachiko .La o gara feroviara unde cobora la ora 2 in fiecare zi profesorul cainele al astepta si cu toate ca drumul dintre casa si gara era destul de lung Haki nici o data nu antirzia.
Antr-o zi profesorul a decedat , patrupedul  nestiind a asteptat timp de 10 ani la gara cu toate ca era ploaie , zapada sau frig .

Este filmat pe baza reala . 
An realitate catelusul este din Japonia .El a asteptat la statia unde asi petrecea in fiecare zi stapinul pana a decedat .Dupa aceasta fapta eroica el era personajul pozitiv al multor carti pentru copii si i s-a facut in acel loc si o statuie .Dupa aceasta a atras atentie asupra acestui caz si regizorul filmului .



-Monumentul lui Hachiko din Japonia.













- Fotografie reala a cainelui















A vazut cineva din voi filmul ?Daca nu al gasiti , dar sunteti interesati spuneti-mi si  adaug linkul la postare . :*
Ma duc sa il mai vad deja a 4-a oara ca am chef de plans :d

Miss World 1951-2012

Buna ;)
Am hotarat sa fac o postare despre concursul Miss World .In ea va voi arata cistigatoarele din fiecare an de la inceput pana in prezent .
Concursul Miss World a avut loc pentru prima data in 1951 in Marea Britanie fiind organizat de Eric Morley.
Castigatoarele :

1951.Kiki Haakonson-reprezentanta Suediei a fost prima cistigatoare.


1952.May Louise Flodin -Iarasi reprezentante Suediei.


1953.Denise Perrier-reprezentanta Frantei. 



1954.Antigone Costanda -reprezentanta Egiptului.


1955.Carmen Duijm Zubillaga - din partea Venezuellei.


1956.Petra Schürmann -originara din Germania .


1957.Marita Lindahl - din Finlanda.


1958.Penelope Anne Coelen -Africa de Sud .


1959.Corine Rottschafer - Olanda


1960.Norma Gladys Cappagli -Argentina 











1961.Rosemarie Frankland - Anglia (Regatul Unit)



1962.Catharina Lodders - Olanda .


1963.Carole Joan Crawford - Jamaica .


1964.Ann Sidney - Anglia (Regatul Unit )


1965.Lesley Langley - Anglia (Regatul Unit )


1966.Reita Faria - India 


1967.Madeline Hartog Bell - Peru .


1968.Penelope Plummer - Australia .


1969.Eva Rueber-Staier - Austria .


1970.Jennifer Hosten - Grenada .


1971.Lucia Tavares Petterle - Brazilia.


1972.Belinda Green - Australia.


1973.Marjorie Wallace - SUA


1974.Anneline Kriel - Africa De Sud


1975.Wilnelia Merced - Poerto Rico


1976.Cindy Breakspeare - Jamaica.


1977.Mary Stävin - Suedia.



1978.Silvana Suarez - Argentina .


1979.Gina Swainson - Bermuda



1980.Gabriella Brum - Germania
1980.Kimberley Santos - GUAM      ( anul 1980 a avut 2 cistigatoare )



1981.Pilin Leon - Venezuela 


1982.Mariasela Alvarez - Republica Dominicana


1983.Sarah-Jane Hutt - Regatul Unit



1984.Astrid Herrera - Venezuela


1985.Hólmfríður Karlsdóttir - Islanda 


1986.Giselle LaRonde - Trinidad-Tobago


1987.Ulla Weigerstorfer - Austria


1988.Linda Pétursdóttir - Islanda


1989.Aneta Kręglicka - Polonia


1990.Gina Marie Tolleson - SUA



1991.Ninibeth Jiminez - Venezuela


1992.Julia Kourotchkina - Rusia



1993.Lisa Hanna - Jamaica



1994.Aishwarya Rai - India



1995.Jacqueline Aguilera Marcano - Venezuela


1996.Irene Skliva - Gracia



1997.Diana Hayden - India



1998.Linor Abargil - Israel


1999.Yukta Mookhey - India



2000.Priyanka Chopra - India


2001.Agbani Darego - Nigeria



2002.Azra Akin - Turcia 



2003.Rosanna Davison - Irlanda


2004.María Julia Mantilla - Peru



2005.Unnur Birna Vilhjálmsdóttir - Islanda


2006.Taťána Kuchařová - Cehia 



2007.Zhang Zilin - China


2008.Xenia Suhinova - Rusia



2009.Kaiane Aldorino - Gibraltar


2010.Alexandria Mills - SUA



2011.Ivian Lunasol - Venesuela 


2012.Yu Wenxia - China

Coroana de astazi este din anul 1979.
Nu-mi vine sa cred ca am terminat postarea asta :) :0
Voua care cel mai mult va place?

:*