duminică, 24 februarie 2013

Compozitia produselor cosmetice

 Salut :) Va promit mai multe postari dar dupa ce se rezolva problemele cu fotoaparatul , dar si timpul liber .
 Ceva timp in urma am gasit un site cu alfabetul componentelor din produsele cosmetice (cu definitii , dar si  cit de folositor este fiecare component) Eu deja mi-am controlat jumatate din produse . De acum reviewurile care le voi face deja vor avea si detalii despre fiecare component . Gasiti acest site aici . (ele sunt aranjate in ordine alfabetica si puteti schimba pagina de la banda derulanta de jos cu numere )


miercuri, 6 februarie 2013

Donatella Versace

Donatella Versace -numele ei spune destule despre cine este ea .Un designer italian , vice-presedintele brandului , dar si jertva unei operatii plastice nereusite . Din cele stiute de prin reviste , bloguri , a fost dependenta de cocaina dupa moartea fratelui sau .Ea spunea ca doarme intr-o camera frigorifica pentru a-si mentine frumusetea :0 Cu toate ca a trecut prin toate astea eu cred ca pentru cei 57 de ani arata ok . Ea detine 20% din actiunile casei de moda , iar fiica ei 50% , restul detine fratele ei .





Fiica Donatellei Allegra sufera de anorexie de la 18 ani .


luni, 4 februarie 2013

Ingredientele dăunatoare din produsele cosmetice

Salut ;*
Astăzi vă spun despre 5 ingrediente nocive întîlnite tot mai des în produsele cosmetice .



1.Plumbul în ruj -cel mai des este întîlnit în rujurile super persistente .Desigur că are efecte nocive .

2.Aluminiul în deodorante - este întălnit chiar si la cele mai renumite precum Dove , Rexona indiferent că este stick , roll-on sau spray.

3.Sodium Lauryl Suflate - îl putem găsi în geluri de duş , şampoane ş.a. În cazul şampoanelor are efect nociv prin faptul că irită pielea scalpului şi duce la căderea părului (la pielea sensibilă) Dupa folosirea acestuia părul se îngraşă mai repede decît în cazul şampoanelor pe bază de săpun natural .Acestea însă fac mai multă spumă.

4.Parafină -blocînd porii se formează iritaţii ,acnee , nu se mai elimină toxinele.

5.DEA/TEA/MEA - nici eu nu ştiu ce-s dar ştiu că duc la cancer .


Nu uitaţi că pe primul loc in lista de ingrediente se află cel care este întîlnit în cea mai mare cantitate , ultimul in cantităţi foarte mici , şi aşa mai departe .
:*



sâmbătă, 2 februarie 2013

Află dacă ţi se postriveşte bretonul


Salut :)

Va dau astăzi patru sfaturi ca sa stiti daca vi se potriveste bretonul ;)
  1. Nu trebuie să aveti "vîrtejuri" in frunte .O prietenă de a mea avea vîrtejuri în frunte si si-a facut breton. Nici nu vă închipuiţi ce oribil era . Bretonul nu va fi drept ci va fi ridicat in locul vîrtejurilor. 
  2. Trbuie sa fie fruntea mare .Minimum 5 cm .
  3. Nici părul cret nu este un avantaj .Chiar daca coada nu e creaţă , la multi parul din frunte e asa .
  4. Nu uitaţi că bretonul e +o grija , deorece dimineata mereu e in suus , cind porti caciula la fel , aşa ca va trebui cam des indreptat .Dacă nu ai placă sau timp ,e bine fara breton .
Sper sa vă placă ;) Enjoy