duminică, 19 mai 2013

TAG: My Perfect Imperfections

Au inceput sa imi placa in ultimul timp Tag-urile , asta chiar daca inainte nu le puteam suporta. :D Acesta este destul de popular si interesant.


Conditiile sunt acestea:
1. Enumera 3 defecte/imperfectiuni fizice care te deranjeaza.
2. Enumera 3 calitati fizice, lucruri care iti plac la tine.
3. Vorbeste despre ele, de ce te deranjeaza/ iti plac?
4. Da tag-ul mai departe altor persoane.

Imperfectiuni :


1.Genele - erau cindva frumoase , dar pe cind aveam vreo 11 ani le-am scurtat din speranta ca o sa creasca mai repede , la fel ca parul din cap :D Acum sunt scurte dar destul de dese. Am citit ca uleiul de ricin ajuta , voi incerca .

2.Dintii - am strunga :( nu e chiar mare, cred ca ceva mai tirziu mi-o voi indrepta dar prin operatie nu cu aparat dentar .Dar imi plac deoarece au o forma draguta .

3.Ochii - eu sunt de vina , am probleme cu somnul si deobicei adorm pe la 3 .De asta pleapele sunt cam lasate .In ultimul timp ma culc la 11 si parca isi revin .

*La moment ma deranjeaza nasul meu :d Am pe virf un cos si o muscatura de tintar .Tot nasul este alb si normal , si doar virful rosu si umflat :D

Calitati:

1.Unghiile - doar in perioada de avitaminoza usor se exfoliaza si apar pete albe , in restul anului sunt tari ca fierul .Imi place si forma lor , sunt lungi , adica chiar daca sunt taiate scurt ele tot sunt lungi ( partea lipita de deget )

2.Picioarele -sunt lungi si destul de slabe , imi plac enorm cind sunt bronzate .Eu in general la doar 12 ani aveam deja 1,75 de atunci nu am mai crescut foarte mult , dar nici nu vreau sa mai cresc , nu vreau sa am 2 metri :D

3.Abdomenul - am o linie in centrul abdomenului pe verticala si patratelele usor sunt conturate .Aceste sunt rezultatele sportului pe care il practic de ceva saptamiini dar si a modului meu activ de viata .Imi place in ultimul timp talia mea , inainte aveam 63,5 kg :D

Eu nominalizez pe :
http://faradulciuri.blogspot.com/
http://suplasifrumoasa.blogspot.com/

Dar ii rog pe toti sa il faca deoarece este destul de interesant si placut .

luni, 6 mai 2013

Cele mai bune exercitii (Workout)


 Salut :D
Va recomand acest canal de pe youtube (passion4profession). Exercitiile se inteleg foarte bine si va si arata de cite ori trebuie facute si cite zile pe sap . 

Un set de exercitii pentru femei anti celulitice .Pentru picioare si fese.




Pentru abdomen .



Va recomand sa cautati si singuri exercitiile potrivite pe acest canal .Le alegeti dupa genul vostru (masc/fem).
Eu le-am incercat si fratele meu , si va asigur ca se merita .
Succes :b

duminică, 5 mai 2013

Rolul apei in diete

Cînd se incepe sezonul cald , fiecare doreşte să lase cîteva kg .Eu nu prea vreau să postez diete şi exerciţii , ci doar să postez despre apă , fructe sau alte elemente foarte importante . Ştim toţi deja ca in timpul dietelor de slabire sau detoxifiere este esenţiala apa .Cantitatea necesară este după cum ştim bine de 1,5-2 litri .În afară de importanţa ei în digestie , mai şi hidratează. Indiferent ca merge vorba de apă sau ceai clasic (fără adausuri artificiale de fructe , flori etc ) neîndulcit ea nu are calorii .Deci apa feartă cu suc de lămîie sau un ceai pot înlocui gustările cum ar fi biscuiţii si bomboanele care au cîte 500-600kcal pe 100 g .
Este foaarte important si timpul in care consumăm apa . NU trebuie să o bem cu 1 min înainte ,în timpul sau după masă din 3 motive :
  1. Diluează sucurile gastrice şi astfel digestie este mai îndelungată si mai ineficientă.
  2. Deasemenea ocupa loc in stomac si îl lărgeşte .
  3. Oferă o senzaţie de balonare.
Stomacul nostru are intre 1,5-2 litri .Trebuie sa fie ocupate maximum 3/4 din el , deci cantitatea de apă trebuie repartizată pe întreaga zi şi nu se recomandă s-o bem pe toata deodată .


Ce parere aveţi despre postarea aceasta :D Următoarea va fi despre fructe.

P.S. Ce inalţime si cîte kg aveţi ?