vineri, 4 ianuarie 2013

Parfumuri :*

Saluut :*
Probabil des ati auzit despre apele de parfum , apele de toaleta etc .Parfumurile primesc aceste denumiri conform concentratiei de parfum .

1.Cel mai concentrat este parfumul care are 15-30 % esenta de parfum si rezista de la 4 pina la 8 ore .
2.Apa de parfum contine 8-20 % esenta de parfum si rezista de la 3 pina la 6 ore .
3.Apa de toaleta este mai putin concentrata deoarece are 6-12% si rezista in jurul la 2-4 ore .

Unde se aplica ?
Se aplica in zonele unde este simtit pulsul dupa recomandarea specialistilor .Astfel de zone sunt intilnite intre git si urechi si in partea de jos a palmei .

Nu se aplica pe haine!
Deoarece majoritatea parfumurilor au la baza uleiuri ele pot lasa pete serioase pe haine, de aceea trebuie sa il pulverizam pe piele.

Cum le testam ?
 Cind vrem sa mirosim un parfum nu trebuie sa mirosim lichidul direct ci sa il diluam pe piele ca sa se simta adevaratul miros . Unele parfumuri au foite speciale cu aroma lor (cum sunt intilnite si in brosurile companiilor cosmetice ).

Parfumurile mele preferate :



Nina Ricci l-am avut in varianta mini si pot sa il recomand la tooti , chiar este un parfum care isi merita pretul si statusul .






Ballroom Beauty de la Avon deasemenea imi place foarte mult .Are un pret mai accesibil ca primul , dar orcum al iubeesc :*










 Parfumul Fantasy by Britney Spears este preferatul meu parfum .Este foarte dulce , foarte frumos ambalat si rezista mult . Nustiu daca in Romania se gaseste ca eu nu de aici l-am cumparat , dar pe internet posibil sa fie .Il recomand la acei care le plac parfumurile dulci cu note de zmeura .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu