duminică, 20 ianuarie 2013

5 rochii stil office sub 50 lei

Buna :)
Ca tot temperaturile cresc dar si primavara putin cate putin se apropie mi-am zis sa fac o postare cu rochii sub 50 lei still ofice .


1.Acesta rochie este de pe miniprix si o puteti gasi aici  la pretul de 39 lei .Mi se pare destul de frumoasa , dar posibil ar fi mai bine cu o curelusa subtire neagra .


2.Este pentru primavara devreme , adica desigur cand este ceva mai frig , eu am una asemanatoare , doar ca nu e de pe miniprix si era de la Redoute .Nu stiu despre asta dar pred ca este la fel de placuta la atingere .O putesti gasi aici la pretul de 49 lei .




3.Acesta are efetul de a antinde si de a slabi (daca asa se spune :) ) corpul . Mi se pare destul de ok . O puteti gasi aici la pretul de 49 lei .



4.Acesta cred ca e pentru primavara tarzie , si nu sunt sigura ca se potriveste stilului ofice , dar orcum an unele zile de vara cred ca e ok .O puteti gasi aici la pretul de 42 lei .



5.Nu pot spune ca e super frumoasa dar am hotarat sa pun pentru mai multe gusturi . O puteti gasi aici la pretul de 42 lei .



Eu nu sunt super super ancantata de aproape nici una din rochiile de mai sus , mi se par pur si simplu dragute , dar acelea care vroiam sa le arat s-au terminat si nu mai sunt pe sait dupa marea reducere .Voua care va plac si ce impresie aveti de pe miniprix? :) :*



5 comentarii:

  1. A 4-a e foarte draguta mai ales ca e negra. Apropo ai grija putin la scriere, am vazut de multe ori ca in loc de "î" pui "a". Daca nu ai semnul cu diacritice la inceput de cuvant nu mai pune "a" ci " i" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu pot scrie ţ î ă , dar cam rar ami amintesc de ele

      Ștergere
  2. a 4-a imi place mult ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. A treia și a patra sunt superbe. :)

    RăspundețiȘtergere